onsdag 23 januari 2013

Vad har ni för er en kall onsdagskväll?

Ja, vad har ni för er en kall onsdagskväll i Mariestad? Vi har jobbat länge idag (bokslut på gång) och avrundar kvällen med en inte så nyttig men god pizza. Ari från Eco-Boråstapeter har som sagt besökt butiken i dag och därefter fick vi hem massor av varor som har plockats upp Vi har fyllt på våra hyllor och även kontaktat alla kunder som har fått hem sina beställningar - badrumsmöbler, färg, textilfärg, epoxylim mm. Det har inte varit så mycket kundbesök under dagen men det kan man förstå när det är så nära lön. Jag (Barbro) har ägnat större delen av dagen åt avstämningar och annat kul (?) på kontoret. Lisa har gjort klart vår stora skyltning. Vi har behållt tapeten som vi visade vid jul och istället fyllt på med en helt annan inredning för att visa att en och samma tapet passar till många stilar. Titta gärna förbi och tala om vad ni tycker.

I dag blev det klart att vi ordnar ett stort event den 4 april på Karlsholme Folkets park. Boka redan idag in det datumet, antingen morgon eller kväll. Vi kör två "föreställningar". Vad vi ska anordna? Det återkommer vi till inom kort. Dessutom vill vi påminna er om visning nr 4 av Coloramahuset. Den äger rum onsdagen den 30 januari kl 18.30. Vi samlas i butiken. Anmälan till oss senast den 29 januari. Besök oss, ring 0501-700 20 eller maila er anmälan till info.mariestad@colorama.se.

Bilden är från Salong Självfallet i Mariestad. De har lagt in Alloc laminatgolv i hela salongen. Det blev kanonfint. Titta gärna in hos dem om ni har vägarna förbi. Vi som jobbar i vår butik klipper oss hos dem.

Inga kommentarer: