tisdag 12 mars 2013

Så här kan det också se ut!

Vi visade de fina golven i Coloramahuset i förra inlägget. Så ser det inte ut riktigt överallt än. Det s k biblioteket och stora entrén har fortfarande bara värmegolven. Snart, snart ska vi lägga golv där också som ska behandlas. Biblioteket har blivit ett rum där allt förvaras som ni kan se - spackelburkar, takfärg, stegar, verktyg, väggfärg osv mm. Så får det vara ett tag.

Vi har haft en bra dag i butiken. Många kunder har besökt oss och tittat på och köpt golv (golvkampanj just nu) och många har hämtat tapeter som de beställt under vår tapetkampanj förra veckan. Ta er gärna tid och kom in och titta på alla golv som ingår i kampanjen. Det är en hel del fina golv till bra priser.

Vi har haft ganska mycket att göra hela dagen. Frida fick inte ens eftermiddagsfika idag stackarn. Det är tur att hon är ledig i morgon så hon får vila upp sig lite. Om ni promenerar förbi butiken, titta gärna på våra små tapetexponeringar. Frida har tapetserat en miljö idag, en tapet från Cole & Son med ett antal fiskar i mönstret. Kommentera gärna här och tala om vad ni tycker om den och om ni skulle köpa den, i vilket rum skulle den passa hos just er? Själv ser jag den i en del av ett kök eller kanske i ett arbetsrum.

I morgon är vi "en kvinna kort" i butiken. Caroline är hemma och vårdar febriga barn. Ni kommer att träffa Lisa och mig. Dagen inleds med ett besök av revisorn redan kl åtta. Det närmar sig bokslut och i morgon är det dags för mig att lämna över det sista innan Fredrik Isaksson kan göra färdigt bokslutet. Sen är det GA Revision som reviderar bokslutet.

Tidig torsdag morgon åker jag, tillsammans med Lotta från Colorama Hjo, till Stockholm. Vi ska delta i ett möte hela dagen angående vårt datasystem. Vi är mer än nöjda med systemet och nu ska alla användare träffas för att diskutera hur vi kan använda systemet ultimalt. Morgan Wirestam från vårt huvudkontor är vår "guru" hela dagen.

På fredag förmiddag kommer Lisa och Thomas. Då är det dags för bolagsstämma och mässa. Den här gången kommer inte Frida och Caroline att åka med vilket känns lite trist. Men det lovar jag att vi kompenserar nästa år eller kanske tidigare. Vi kommer att åka hem redan på lördag eftersom vår dotter fyller 18 år söndagen den 17 mars och det vill vi inte missa. Presenten är inhandlad idag.

/Barbro

Inga kommentarer: