måndag 20 maj 2013

En summering av dagen!

Lisa har varit sjuk idag så det var jag (Barbro), Caroline och Frida som jobbade. Intresset för våra spapooler är stort. Vi har ett spa precis innanför entrén. Titta gärna in så visar vi hur den fungerar.
I Coloramahuset har tvättstugans inredning kommit på plats. Jag har inte fotat där än för trappan ned till källaren är borttagen och den nya har inte kommit än. Stegen som används ned till källaren just nu känns en aning ostadig. På bilden ser ni i alla fall hur inredningen kommer att se ut.
Vi funderar fortfarande på vad vi ska välja för kakel till köket i Coloramahuset. Det kanske inte ska vara kakel, det kanske ska vara färg eller varför inte plåt? Vi får se vad som händer...
Trots att det varit lite trist väder í Mariestad under dagen så är det ändå härligt att våren är här och det blommar överallt. Visst blir man sugen på att göra iordning altanen, fräscha upp huset utvändigt, ja helt enkelt göra det fint inför sommaren? Vi har de produkter du kan behöva när du målar och fixar. Välkommen!

Inga kommentarer: