torsdag 16 maj 2013

Sommaren är här - tror vi!

Det har varit varmt och blåsigt i vår stad idag. En riktig varm sommardag! Visst blir man sugen på lite "torpiga" tapeter, pelargoner, bad vid bryggan... Här ser ni en del av skyltningen i vårt stora skyltfönster just nu. Ett tips - vill ni ha ett fint utebord på altanen, använd underredet till en Singer symaskin, beställ en betongskiva och du har ett riktigt snyggt bord. Vi har själva gjort det på torpet och är helnöjda.

Vi har stängt butiken för idag och vill börja med att be om ursäkt till alla kunder som försökte nå oss mellan 9 och 11 i morse. Vi hade glömt att knappa bort nattsvar så därför kom ingen fram på telefonen. Förlåt! Tidigt i morse kom vår praktikant Tessans lärare till butiken för att gå igenom med mig hur praktiken har gått. Vi är mycket nöjda med Tessans insatser och hoppas att hon får ett riktigt bra betyg när hon går ut gymnasiet om några veckor. Vi kommer att sakna henne hos oss men naturligtvis kommer hon att jobba hos sin mor som driver Colorama Hjo.

Dagen har varit fylld med massor att fixa, trevliga saker. Kunder som vi servat, beställningar, lagerarbete, en tur till soptippen för några osv mm. Vi har slängt alla gamla s k pannåer med kakelprover från CC Höganäs för nu har den nya katalogen och nya prover kommit. Titta gärna in och få ett ex av deras fina, nya kollektionskatalog!

Inga kommentarer: