söndag 2 juni 2013

Det "bortglömda" torpet!

Vi, familjen Karlsson, har ett sommartorp på Dillö som har varit lite eftersatt nu när vi jobbar med Coloramahuset. I dag tog vi oss i alla fall tid att åka till den underbara ön och det var verkligen nödvändigt. Gräsmattan var en äng så Thomas ägnade flera timmar åt att få ordning på den.
Jag höll till inomhus - dammsög, torkade golv, tog hand om lakan, handdukar mm, skötte om eftersatta pelargoner och gjorde en förteckning över allt vi behöver fixa inför det traditionella midssommarfirandet på Dillö. Pläden ni ser på bilden kommer från vår butik (Martinsen) och även mattan finns att köpa hos oss. Den kommer från Golvabia.
Tapeten är från Sandbergstapeter och den fina skolplanschen har vi köpt på Mariestads bibliotek när de sålde ut ett stort antal planscher.
Mårbackapelargonen är ett måste i ett torp. Nästa helg ska jag ha med mig ett stort antal fina blommor till torpet.
I köket blommar det för fullt på väggarna. En underbar tapet från Sandbergs. Den passar perfekt i vårt kök på torpet. Det finns mycket att välja på när man ska ha tapeter till sommarstuga/torp, både marint och det lite mer romantiska. Kika gärna in hos oss så lotsar vi er fram i tapetutbudet.
p

Inga kommentarer: