onsdag 26 juni 2013

En händelserik dag!

Dagen började för min del med ett styrelsemöte med Mariestad handel. Vi träffades hos Anders på Norlanders. När jag kom till butiken hade leverans av färg skett men tyvärr hade flera burkar gått sönder så det var färg över hela pallen. Efter mycket strul var det fixat men då kom en leverans av trägolv. Golven är så långa så vi kan inte köra in dem med palltruck. I vanliga fall, vid vackert väder, kan vi bära in dem i lugn och ro men idag var det tempo. Regnet stod som spö i backen så vi fick täcka över pallen och snabbt som ögat bära in alla paket och torka av varje paket innan vi kunde sortera dem på varandra. Kramp i ben och armar! Det gick dock bra - snabbt och relativt smärtfritt!
Regnet fortsatte. Vi förberedde oss för översvämning vilket händer vid kraftiga regn. Vår källare kan då bli fylld av vatten. Nu är klockan åtta på kvällen och det känns som det lugnat ned sig. Vi kanske klarar oss?
Allt är förberett i fall vi behöver åka till butiken ikväll/natt. Här ser ni vattendammsugaren som står redo.
När vi kom hem blev det en enkel middag med grillad kyckling, sallad och potatissallad. Nu ska vi titta på film och hålla tummarna för uppehåll. Trevlig kväll!

/Barbro och Thomas

Inga kommentarer: