torsdag 26 december 2013

Annandag jul

Annandag Jul redan. Visst går tiden fort! Butiken är stängd idag men i morgon har vi öppet som vanligt. Tómmy Westman, som äger en hel del hyresfastigheter i Mariestad, ringde för en stund sen och undrade om vi hade öppet. Han behövde fix, kakel och kakellister. Jag åkte ned till butiken och hjälpte honom med grejorna. Han var väldigt tacksam men är vi hemma är det verkligen inget problem för oss. Vi bor nära butiken och vill naturligtvis hjälpa våra kunder på bästa sätt. Tommy renoverar ett badrum i en lägenhet där hyresgästerna väldigt gärna vill flytta in den 12 januari och därför har han ont om tid. Om ni har akut behov av våra produkter när vi har stängt kan ni ringa min mobil 0708-829 603. Är vi hemma åker vi ned till butiken och möter upp er.
 
Vad har ni för er så här på annandag jul? Vi har varit ute på långpromenad på förmiddagen, ätit lunch, betalt räkningar, tittar just nu på JVM, Thomas tvättar bilar, Emma rider och om en stund kommer det kaffegäster.
 
På bilden ser ni en av garderoberna i Coloramahuset. Elfa har verkligen bra lösningar. Väggarna är målade med vanlig, vit väggfärg. Här fanns förut husets skafferi!

Inga kommentarer: