måndag 19 januari 2009

En måndag hos Colorama Stockholmsvägen

När vi vaknade upp i Mariestad i morse var det snö - igen! Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det. Det känns som våren borde komma nu men det är väl naivt när det fortfarande är januari. Inom färgbranschen befinner vi oss redan i april/maj. Vi förbereder oss för vår och sommar - för att hjälpa våra kunder med lasering av terasser, ommålning av hus, målning av staket, ny kulör på husets sockel mm. Charmen med att arbeta med färg och form är variationen. Ena dagen tapeter, nästa dag grundning av det nya huset. Vi lär oss nya saker varje dag.

I dag har det varit full fart. Inventeringen är i slutfasen, löner ska betalas ut, vi har bokfört, fakturerat, servat våra trevliga kunder, haft besök av tapetleverantören INtrade och vår säljare från Jotun. Tack för den goda lunchen Diana!

Dessutom arbetar vi hårt med planeringen inför Ernst Kirchsteigers besök hos oss. Vi kommer att skapa en slags utställning som hänger ihop med Ernst föreläsning. Mycket jobb men mycket kul.

Dagen avslutades med presentation av färgsättningsförslag för kund. Jag nämnde igår att vi har som uppdrag att färgsätta en femrummare och idag presenterade vi vårt förslag. Kunden var jättenöjd vilket är en jättekick för oss. Är kunden nöjd är vi nöjda!

Godnatt och tack för idag från oss på Colorama Stockholmsvägen i Mariestad

Inga kommentarer: