tisdag 20 januari 2009

Tisdagsrapport från Colorama Stockholmsvägen


När vi kom till jobbet i morse möttes vi av en härlig Ajaxdoft. Hilda var i full gång med städning av butiken. Det är underbart när det är nystädat. Tänk vad viktigt det är att det alltid är rent och fräscht. En stor eloge till alla som arbetar med att hålla rent och snyggt.
Även idag har vi haft besök av säljare. Henrik från CChöganäs dök upp vid 12-tiden så vi lunchade tillsammans och därefter presenterade han lite nyheter på kakel- och klinkerfronten. Vi bestämde oss för att ta hem en snygg klinkerplatta i storleken 30 x 60, om jag kommer i håg rätt, mörkgrå, lite melerad och högblank. Den är verkligen supersnygg! Kommer att finnas i vår butik inom några veckor till ett MYCKET BRA PRIS! En hall med ett högblankt, mörkgrått golv eller ett kök med vita skåpsluckor och högblankt golv - kan det bli bättre! Tyvärr hade vi en reklamation på kakel idag som Henrik åkte i väg och tittade på med Lisa. Det var fel på kaklet så kunden kommer att bli ersatt med nytt. Det händer någon enstaka gång men då är det så bra att ha leverantörer som verkligen ställer upp och fixar allt till kundens bästa.
Heimo, som bl a säljer dekorvax och hårdvaxolja från Osmo, tittade in en sväng under eftermiddagen. Då vi satte på kaffet åkte han iväg och kom tillbaka med en supergod semletårta - det blir många pluspoäng det! Titta gärna in hos oss så kan vi visa prover på Osmo dekorvax. Om du har ett trägolv som du vill ha en annan färg på men ändå se trästrukturen - testa Osmo dekorvax. Den finns i många olika kulörer t ex ebenholts (nästan svart) och valnöt. För att få en skyddande yta lägger man Osmo hårdvaxolja över. Resultatet blir fantastiskt.

Inga kommentarer: