fredag 9 januari 2009

Fredag kväll

I dag har det varit mycket att göra i butiken. Det är det roligaste som finns när det stadigt strömmar in kunder som vill ha hjälp med val av kakel till köket, tapeter till tv-rummet, bottenfärg till båten, lack till trösklar, renoveringstapeter, färgsättningsförslag, måleriarbeten, information om rotavdrag, frågor om badrumsrenovering mm mm.

På eftermiddagen ringde Ernst Kirchsteiger för avstämning inför föredraget den 19 februari. Han är verkligen hur trevlig som helst och hans intresse för färg och form är unikt. Jag vet med all säkerhet att kvällen den 19 februari kommer bli helt fantastisk. Missa inte att köpa en biljett! Det finns 30 biljetter kvar nu.

Basen i vårt stora skyltfönster är klar. Hilda och Caroline la det sista av bambugolvet idag och det passade perfekt till tapeten. På måndag kommer möbler och lite annat och sen är det klart.

Nu är det dags för middag och sen blir det slapparkväll. Vårt största problem i kväll är Let´s dance eller På spåret ( då har man inte så stora problem).

Inga kommentarer: