lördag 3 januari 2009

Nyrenoverat badrum






















































Det här badrummet hade innan renoveringen våtrumsvägg och våtrumsgolv i rosa nyans med lila blommor. Golvet var lila. Som ni kanske kan förstå tyckte ägaren att det var dags för en renovering. Det är många val att göra när man ska göra om ett badrum men valet föll på CC Höganäs kakel och klinker i beige och brunt. Alla plattorna är från samma serie men har lite olika storlek. Vid handfatet sitter de bruna plattorna i olika storlek, på övriga väggar och golv ser ni den beiga plattan i varierande storlek.


Badkaret kastades ut till förmån för en dusch med den häftiga duschblandaren ni kan se på bilden. Duschväggarna kan man enkelt skjuta intill väggen för att skapa mer utrymme i det lilla badrummet. Att välja blandare är inte det lättaste. Vid handfatet sitter en blandare i borstat stål. Den är riktigt snygg men kan vara lite svår att hålla fräsch. Det finns dock bra medel för det nu.


Det vägghängda skåpet är suveränt. Man får plats med hur mycket som helst och sen är det lätt att städa då skåpet inte tar någon golvyta. Tyvärr fick vi inte med handfatet och lådorna under på bilderna. Det finns två rymliga lådor under handfatet. De sväljer det mesta. Nu är det slut med schampoflaskor, tvålar mm på badkarskanten eller i synliga hyllor. Allt får plats under handfatet eller i det vägghängda skåpet.


I ett hörn (som ni ser på en bild) har man använt en silvereloxerad kakellist som matchar kranarna.


Allt finns att köpa på Colorama Stockholmsvägen i Mariestad inklusive papperhållare, ljusstakar, handfat, duschvägg mm mm mm.


Vi hjälper er gärna att välja till ert nya badrum!


Om ni inte vill göra arbetet själva kan ni anlita oss. Vi kan hålla i hela arbetet; kakelsättning, elarbete och rörmokare!

Inga kommentarer: