torsdag 12 februari 2009

Lägesrapport


I morgon är det fredag - igen. Det går snabbt. Vi hinner knappt med ibland.


I går var vi på färgsättningsbesök hemma hos en kund. Nästa vecka bjuder vi in dem till butiken för att presentera ett förslag. Den här gången var det lite klurigt för huset har en väldigt öppen planlösning. En rolig utmaning.


I dag har det varit lugnt i butiken. Många är nog bortresta nu när det är sportlov. Därför har jag (Barbro) hunnit med lite förberedelser inför Ernst Kirchsteigers besök nästa vecka. Vin, cider, glas, servetter, marschaller och allt annat som hör till minglet är inhandlat. Nu är det bara lite arbete med det installationer vi planerat men det ska vi nog hinna med.


Här hemma hos oss har vi ätit en god middag i kväll - het räkgryta, recept från min kompis Katarina. Hur enkelt som helst - blanda creme fraiche, vitlök, cayennepeppar, curry, tomatpuré och soya i en gryta, koka upp, blanda i färska räkor, värm i några minuter och sen klart. Gott att servera tillsammans med ris eller färsk bandspagetti. Lägg till grönsallad, vitt bröd och kanske ett glas rött/vitt så är middagen fulländad.


Jag fick tips från Lisa och vår säljare Henrik om ett godis som är omöjligt att sluta äta (farligt!) så det köpta jag i dag till kaffet. Det heter Never stop. Har ni testat?


I morgon ska vi besöka en lägenhet som målarna renoverar och ta lite bilder till bloggen. Vi återkommer!


Bilden är från Barcelona och någonstans kan ni se fåglar eller...?

Inga kommentarer: