tisdag 16 februari 2010

Vi njuter av storstadspulsen!

Tågresan gick bra. Skövde - Stockholm med X2000 tar bara två timmar. Trevligt sällskap av dottern, dator, telefon, tidningar och anteckningsbok gör resan till en mysig stund. Det går nästan för snabbt.

När vi kom fram checkade vi snabbt in för att sen promenera till Fresco på Grev Turegatan där vi käkade lunch. Supergott. Emma ville inte vara med på bild där så det blev två bilder på deras tapet. Passande i och för sig när man driver färghandel.

När vi var mätta och nöjda gav vi oss ut på shoppingtur. Utbudet är enormt. Vi har hunnit med Sturegallerian, NK, Gallerian, Acnebutiken vid Norrmalmstorg mm mm.


Utsikt från vårt hotellrum - Clarion sign vid Norra bantorget.


Emma dricker cola på Friday vid Kungsträdgården. Här var vi ganska trötta så vi tog en paus för att sen åka vidare till Söder men efter ett tag bestämde vi oss för att ta Söder i morgon istället. Man blir trött av att shoppa.

Nu är vi tillbaka på hotellet för att slappa lite, duscha, titta på tv, käka chips och ha det bra. Rummet är stort med både soffgrupp, skrivbord och sängar. Jag har förstått att rummen är inredda i olka stilar. Just det här rummet känns ganska nordiskt med röda soffor, ljusa textilier och möbler i björk. Svårt att förstå mattvalet.



Badrummet med mixmosaik i gröna toner.


Skrivbordet!




Mina fynd för dagen!


Emmas shopping!


Nu vilar vi en stund för att sen sätta oss i lobbyn med något gott att dricka och njuta av allt det fina där. Senare i kväll har vi bokat bord på en italiensk restaurang som heter Capri. Ha det bra!


2 kommentarer:

Edith sa...

Fanns det någon riktig dörr till badrummet?

Barbro sa...

Hej
Ja det är en dörr som man kan sätta framför toalettdelen eller skjuta den mot den stora öppningen.