lördag 18 februari 2012

"Slapparkväll"

Hemma hos oss, familjen Karlsson, blir det en "slapparkväll". Inredningstidningar, datorn, Melodifestivalen, choklad, något gott att äta, ja vi ska ha det riktigt skönt. Bilagan till Aftonbladet idag, Härligt hemma, är riktigt bra idag. Bland annat finns en artikel som heter 54 idéer för vackra väggar. Jag ska rapportera några av tipsen till er:

SPEGELVÄGGEN ÄR TILLBAKA
Spegelväggen var populär på 80-talet. En uppdaterad och spännande spegelvägg à la 2012 blir det om du blandar en massa olika speglar på en vägg. Speglarna ger dessutom en känsla av mer rymd i rummet.

LÅT MINNENA TA PLATS
Framkalla dina favoritbilder och rama in dem så får du en härlig tavelvägg full med härliga minnen.

GAMLA JAKTTROFEÉR
är återigen superpopulära. Du kan hitta fina djurhorn i antikaffärer, på Blocket och även på Mio.

EN VACKER VÄGG MED EGEN BILD
Beställ en fototapet med en egen bild som motiv. Gå in på www.mrperswall.se, lägg in din egen bild och ange väggens mått. När du är nöjd, beställ tapeten och välj din närmaste Coloramabutik där du kan hämta din fina tapet. Fototapeten levereras i våder som är 45 cm breda och i "easy up-kvalité" dvs ni limmar på väggen och sätter våderna kant i kant.

GRIFFELFÄRG
Vill du få lite av den snygga bistrostilen i ditt hem, måla en vägg eller en del av en vägg med griffelfärg. Färgen finns i vår butik!

GOLV UPPÅT VÄGGARNA
Använd ett gammalt golv som väggpanel eller en ekparkett som vägg i köket. Ingenting är omöjligt.

GAMLA PLÅTSKYLTAR
Med gamla plåtskyltar får du lätt till en industrikänsla.

TAPETSERA
Välkomna till vår butik och kika på alla 1000-tals tapetmönster som finns. Välj och vraka. Om du inte vill tapetsera hela rummet kan du köpa tapetbitar hos oss och rama in dem.

MÅLA OM GAMLA MÖBLER
Köp en gammal möbel hos secon hand, köp målartvätt, lite sandpapper, en pensel och färg. Låt fantasin flöda och snart har du en "ny" läcker möbel hemma.

Inga kommentarer: