söndag 26 februari 2012

Söndagsjobb!

Sonen (Barbros) flyttar från sin lilla lya i Gamla stan i Mariestad. Vi har hjälpt till att flyttstäda färdigt idag. Här ser ni utsikten från hans fönster i hallen.

Om man vrider huvudet lite åt höger så upptäcker man att han har haft sjöutsikt. Vår vackra insjö Vänern skymtar om man lutar sig långt fram.



Takåsarna i Gamla stan!


Förutom flyttstädning, möbeltransporter och annat smått och gott har vi hunnit med en god söndagsmiddag hos mor, besökt brors nyinköpt lägenhet, tvättat och nu är det dags att betala räkningar. Det är många måsten ibland men samtidigt är det väldigt skönt när det är gjort.


Vad händer nästa vecka hos Colorama Stockholmsvägen då? Jo, på måndag åker Caroline och Frida till Jönköping på den s k Alcrodagen då de ska få massor av information om Alcros produkter.Troligen är fokus på utomhusfärg eftersom vårsäsongen närmar sig med stormsteg. Ni träffar oss, Barbro och Lisa, i butiken.


På onsdag kommer Madeleine Larsson för att göra klart vår hemsida. På torsdag får vi besök av vår penselleverantör Anza, säljaren Martin och på kvällen är det dags för första visningen av Coloramahuset. Vi kommer att visa upp hur huset ser ut FÖRE den stora renoveringen och vi kommer att berätta om våra planer och idéer. Ni som har anmält er, maila gärna er mailadress eller telefonnummer eftersom vi troligen behöver dela upp visningarna. Det är närmare 40 personer anmälda och det blir lite mycket om alla kommer samtidigt. Hör av er här på bloggen, via mail info.mariestad@colorama.se eller ring 0501-700 20 eller 0708-829 603.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Är inte visningen av Coloramahuset på Torsdagkväll,1/3?
Hälsningar Eva

Barbro Colorama sa...

Jo jag har allt skrivit torsdag!

Anonym sa...

Ursäkta!jag var för snabb och läste bara det översta (onsdag)!//Eva