torsdag 9 februari 2012

Vilken kväll!

Vi blev bjudna av Jonas Elisson och hans företag FM Mattsson/Mora ikväll på föreställningen Ljust och fräscht med Henrik Schyffert och Fredrik Lindström (i Skövde). Innan föreställningen åt vi en god räksmörgås på Vallerestaurangen strax intill Arena i Skövde.

Lite smolk i bägaren blev det när vi kom in i Arena och vi märkte att inlämningen av jackorna gick i slowmotion. Herrarna från Lions i garderoben hade nog INTE jobbat med det tidigare. Det tog sån tid så till slut fick en hel del lov att ta med sina ytterkläder in i salongen. Trist när det inte funkar.
Föreställningen var helt fantastisk. Rolig, överraskande och lärande. De fick oss verkligen att tänka efter - varför är vi aldrig nöjda? Vi fick inte fota under föreställningen men jag försökte fota scenen när det var slut med ett mindre lyckat resultat.Arena i Skövde.
Nöjda besökare efter föreställningen - Frida, Lisa och Jonas Elisson. Tack än en gång.I morgon kl 7,47 går tåget mot Stockholm och Möbelmässan. Dags att sova. God natt!

Inga kommentarer: