tisdag 20 november 2012

En tuff start på veckan

Här ser ni mig (Barbro) när vi var i Portugal med glada Coloramakollegor. En otroligt mysig, givande och rolig vecka. Den här veckan startade dock inte lika roligt. Som vi tidígare nämnt började det med att vår granne gjorde vissa förändringar på bakgården vilket orsakade en hel del arbete för oss och en del ombyggnationer. När det skulle grävas inför asfaltering blev vår internetledning skadad så vi har varit utan internet under en och en halv dag. Kan ändå säga att det gick snabbare än vad vi befarade. Vi fick höra att det kunde dröja upp till tre dagar och då hade det varit kris! De kom dock redan i morse och fixade ledningen så vid lunch kunde vi börja jobba igen. Telia har imponerat idag - de har ringt två gånger för att stämma av hur det gick. Helt annat än igår. Nu ligger vi efter med det mesta men det får vi ta igen de närmaste dagarna.

Förmiddagen har varit lugn i vår butik men under eftermiddagen/kvällen har det varit en strid ström med kunder. Tapeter har varit den stora produktgruppen. Vi märker att fler och fler sitter hemma först och tittar på tapeter på nätet och sen kommer de till oss för att se dem "live" och beställa.  Det är många som är intresserade av Midbecs kollektion Factory med den lite "ruffigare" stilen, t ex tegel och betongkänsla.

I måndags skulle vi ha publicerat resultatet av en tävling som vi har haft här på bloggen. P g a allt strul har det dröjt lite men i morgon publicerar vi vinnaren.

I morgon öppnar vi som vanligt kl nio och ni träffar oss dvs Lisa, Caroline och Barbro. Frida har sin lediga dag. På torsdag är det dags för Lisa att åka till London med ett gäng Colorama Inredningsdesigner så jag tror  att hon är hemma och packar just nu.

/Barbro Colorama

Inga kommentarer: