torsdag 1 november 2012

Var tog den här dagen vägen?

Thomas funderar säkert på var den här dagen tog vägen - när han stod på altanen och blickade ut över Atlanten i Portugal. En plats vi längtar tillbaka till nu när det är mörkt och regn i Mariestad.

Vi undrar även var den här dagen, den 1 november 2012, egentligen tog vägen. Vi, Barbro, Caroline och Frida inledde dagen med ett effektivt morgonmöte då vi planerade allt i behövde göra under dagen. Att ha ett kort morgonmöte varje dag är väldigt bra. Vi pratar igenom gårdagen, vad vi ska gora under dagen och diskuterar även kommande projekt. Därefter öppnade vi butiken och satte igång dagens jobb.

Sen vet vi knappt vad som hände. Det har varit fullt upp precis hela dagen och speciellt på eftermiddagen. Säljare från Eco-Boråstapeter och från Gerfloor var på besök men vi hann knappt att prata med dem. Vi har haft fullt med trevliga kunder större delen av dagen och dessutom är det en hel del att göra med vår entreprenad dvs måleri och kakelsättare/golvläggare. Helt plötsligt var kl 18 och det var dags för Caroline och Frida att gå hem. Jag körde vidare med kvällsöppet till kl 19. Vi har det varje torsdag.

Nu är det dags för Felix pyttipanna och stekt ägg hemma hos familjen Karlsson. Vad äter ni till middag?

/Barbro

Inga kommentarer: