söndag 11 november 2012

Vi reser!

Om några veckor åker Lisa till London på inspirationsresa tillsammans med Colorama inredningsdesigners från hela Sverige. Vi kommer att få en rapport från Lisa här på bloggen efter resan.
Nästa vecka är det strategidagar i Jönköping. Vi kommer att träffa kollegor från olika delar av Sverige och diskutera hur vi ska arbeta i framtiden. Spännande och inspirerande. Två av oss åker på tisdag och två åker onsdag. Butiken är öppen som vanligt, 9 - 18.
 
I början av december åker Caroline till Stockholm och deltar i kursen inredningsrådgivare. Lisa och Hilda har tidigare gått samma utbildning. Lisa har sedan gått vidare och utbildat sig till inredningsdesigner.
 
I dag är det söndag och fars dag. Far här i huset har åkt till Coloramahuset för att jobba. Jag har för avsikt att också vara där men vi måste även planera en riktigt god middag till far. Sitter här och väntar på att dottern ska vakna så att vi tillsammans kan planera middagen. Jag köpte nyligen boken "Ännu mer halv åtta hos mig". Kanske vi hittar något recept där.
 
/Barbro

Inga kommentarer: