fredag 16 januari 2009

"Mariestad är fantastiskt"

I dag kan man i Mariestadstidningen läsa en artikel om formgivaren Anna O Söderström. Anna har tidigare bott och verkat i Stockholm och hennes senaste stora projekt där var som formgivare åt Paolo Robertos bok "Mina fastrars mat". Nu bor hon med sin familj i vår vackra stad Mariestad. Hon arbetar mestadels i en lokal på Kyrkogatan som hon delar med tre andra kreativa personer på Mstd Reklambyrå.

Ett av hennes senaste "drömprojekt" var att inreda ett café, eller åtminstone delar av det. På Café Mumma har hon inrett en hörna i lite gammaldags "mormorsstil" med blommiga tapeter och gamla möbler. Tapeterna har valts med hjälp av oss på Colorama Stockholmsvägen. De kommer från den kända tapettillverkaren Cole & Son i England. Tapetseringen har utförts av våra duktiga målare från Karlssons Måleri. Bilder kan ni se på tidigare blogginlägg.

Det var verkligen roligt att läsa artikeln om Anna O och framför allt om hennes positiva inställning till Mariestad. Ni som inte besökt Mariestad - välkomna hit! Anna betonar Mariestads centrala läge, nära till både Stockholm och Göteborg, bra utbud av fik, restauranger och träning, filmklubb mm mm.

Inga kommentarer: