fredag 2 januari 2009

Nytt år med en fototapet!




Godmorgon och välkommen till den första vardagen 2009. Det är fredag morgon, kl är halv 9, det är några minusgrader ute och vi ska snart öppna för dagen. Vi på Colorama Stockholmsvägen känner oss taggade och glada inför det nya året. Det kommer att hända mycket! Vi kommer att utöka vår verksamhet med ännu en stor varugrupp. Mer info om det kommer senare. Den 19 februari kommer Ernst Kirchsteiger till Mariestads teater. Det ska bli riktigt kul. 27 februari - 1 mars deltar vi i Villamässan, Skövde tillsammans med andra Colaramabutiker i länet och den 13 - 15 mars har Colorama sin stora mässa i Stockholm. Dessutom kommer vi att gå kurser, uveckla butiken mm mm. Som ni förstår kommer det att hända en hel del.


En tjänst som vi ska jobba vidare med är färgsättning hemma hos våra kunder. Vi erbjöd denna tjänsten redan i slutet av 2007 och under 2008 har vi haft en hel del uppdrag. Vill ni ha hjälp med färgsättning av ett rum eller ett helt hus - hör gärna av er till oss!


Fototapeterna som ni ser på bilden är från Coloramas egen kollektion. Det finns fler kataloger med fototapeter. Om du inte hittar något motiv som passar så kan du komma in till oss med en egen bild så kan vi beställa en fototapet i exakt det mått du vill ha.

Inga kommentarer: