onsdag 25 november 2009

Nya franska tapeter på väg in!


Besök av Denise idag. Han representerar den franska tapetleverantören Casamance. Denise kommer från Frankrike och har väldigt svårt för att lära sig svenska så vi stapplar oss fram på engelska både han och vi. I Sverige läser vi engelska redan från fjärde klass men så är det inte i Frankrike. Vi insåg i dag att trots våra studier är det viktigt att hela tiden hålla igång ett språk. Det går väldigt fort att tappa både ord och uttal men vi pratar i alla fall. Om en vecka har vi fem nya kollektioner från Casamance.

I morgon kommer Duri på besök. De säljer oerhört mycket artiklar men det vi i första hand handlar av dem är golvsocklar, golvlack och lister av olika slag.

Dessutom kommer Gerfloor. Det är ett norskt företag som har byggt upp en svensk försäljarkår. De har plastmattor men även våtrumsmattor. De har lite nya mönster när det gäller golv i våtrum, t ex svartvita. Det ska bli spännande att se vad de har att visa i morgon. På våtrumssidan händer det inte så mycket och många kunder är mindre nöjda med de mönster som finns. Vi får hoppas att de presenterar något kul i morgon.

Inga kommentarer: