tisdag 17 november 2009

Vi i Villa - i brevlådan idag!

Vi i Villa låg och väntade i brevlådan när vi kom hem idag. Det finns ett reportage i tidningen med rubriken "Härligt hemma! Vinterns bästa inredningstips för ett skönare hem!"

Sovrummet, hallen och vardagsrummet har var sin liten avdelning. När det gäller sovrummet står det bl a att i höst och vinter gäller rena, kala väggar, få möbler och asketiskt vitt med möjligen någon färgaccent. Det håller vi inte riktigt med om. Vi har sett mycket mustiga färger i sovrum, kunderna efterfrågar värme och i många inredningstidningar ser vi härliga sovrum med mustiga färger. Många kunder väljer grönt, svart eller rött till sina sovrum.

Gör det ombonat med tapet är ett annat råd. Det kan vi hålla med om. En tapet ger ofta ett varmare intryck än en målad vägg.

Satsa på mjuka, sköna golv är ett annat råd. Heltäckningsmattan är på väg tillbaka. En del kunder väljer att lägga heltäckningsmatta andra väljer att köpa sköna, stora mattor. Vi på Colorama säljer mattor från Golvabia i massor av olika utföranden.

Ännu ett råd från Vi i Villa - slarva inte med överkastet! Vi håller med skribenten om att i ett sovrum med dubbelsäng dominerar ofta överkastet synintrycket. Glöm inte att lägga på det! Det tar tre minuter!

Nya sängkläder är ett snabbt och billigt sätt att förnya sovrummet. Vi har nyligen beställt en laddning från H & M Home. Att bädda med nya lakan som är snygga och inte urtvättade - de är lyx.

Kuddar i mängder är mysigt!

Inga kommentarer: