söndag 8 november 2009

Nytapetserat del I

I dag har jag fått möjlighet att fota i två hem (de är grannar) vilka vi har tapetserat hos. De är dessutom vänner till oss vilket gjorde det lite lättare att komma klampande en söndag med kameran. Det första hemmet har vi visat från tidigare. Då har vi fotat sovrummet (till höger) och matrummet (till vänster). Det här är ett radhusområde och våra vänner har snart bott här i 20 år. Barnen har växt upp och nu flyttat hemifrån. Hallen är nytapetserad. Det kan vara svårt för er att se skillnaden - den är ju vit nu - men förut var den terrakotta med bård så skillnaden är enorm. Den vita tapeten kommer från Eco Design 2. En tålig tapet som är lätt att torka av.
Vid entrén får man plötsligt syn på en fin byrå med en lampa på. Har ni köpt nytt? Nej det är samma byrå som alltid men nu syns den med den vita bakgrunden.

"Ärttapeten" igen från Cole & Son som vi visat flera gånger.


Nu är matrummet kompletterat med en matta från Golvabia, måttbeställd. Från början skulle de inte ha en matta men det ekade så i rummet. Med matta och gardiner försvann ekot. Nu hoppas vi de ska trivas i sitt "nya" hem.Inga kommentarer: