torsdag 15 april 2010

Ringmöte i Mullsjö!

Jag ber om ursäkt för dåligt bloggande under dagen. Det har varit mer än fullt upp. Nu är det midnatt och jag har nyligen kommit hem från ett ringmöte i Mullsjö. Vi som driver Coloramabutiker i vårt område (13 st) träffas med jämna mellanrum för att diskutera samarbete och utbyta erfarenheter. I kväll hade vi besök av Fredrik (VD) och Christer från huvudkontoret. Vi träffades hos Colorama Mullsjö. Kvällen inleddes med en mycket god middag. Tack Mullsjökollegor!

Därefter höll Fredrik ett föredrag. Innan det kom igång fixade Christer en alldeles egen duk för att visa bilder. Lite vit papp, en golvsockel, blå tejp och vips hade vi en filmduk. Kreativitet! En bra föreläsning och en bra diskussion. Alltid kul att träffa kollegor!

Några av våra kollegor fr vänster; Jan-Erik, Colorama Skövde, Erik och Robert, Colorama Lidköping och i bakgrunden ser ni Mona, Colorama Skövde och Janos, Colorama Hjo.


Vi beslutade i kväll att vi tillsammans ska delta i en Villamässa i Lidköping, oktober månad. Dags att börja planera vår monter!Inga kommentarer: