torsdag 8 april 2010

Studiebesök hos Aspen i Jönköping

Jag och Lisa befinner oss i Jönköping på ett studiebesök hos Aspen i Jönköping. Aspen tillverkar badrumsmöbler av hög kvalité. Företaget grundades 2002. De har 30 anställda. De säljer färdigmonterade möbler vilket innebär att allt är kontrollerat innan leverans. Tvättställen som leveras till möblerna är alltid tillverkade av porslin. Interiörbild från företagets showroom!


Efter en trevlig förmiddag med mycket information blev vi bjudna på lunch i en kyrka där vi fick dricka kaffet på översta våningen med en underbar utsikt över Vättern.


Eftermiddagen ägnades åt en genomgång av Aspens olika möbelserier. Då vi var en liten men ytterst frågvis grupp drog det ut på tiden. Vid 17-tiden tog vi oss till en go-karthall där större delen av gruppen körde. Jag och Lisa fegade ur.


Kvällen avslutades med en god middag.

Tack Aspen för en trevlig och lärorik dag. Nu är det dags att sova för att orka med studiebesök i fabriken i morgon. Jag ska träffa Lisa kl 7 i morgon bitti i frukostmatsalen så det är bäst att sova en stund. Efter lunch i morgon åker vi till CC Höganäs butik här i Jönköping för att hälsa på vår säljare Henrik.

Inga kommentarer: