måndag 7 juni 2010

Formexmässan 12 -15 augusti 2010


Happy - Formex trendtema 12 - 15 augusti 2010.
Formexmässans hösttema heter Happy och vi kommer hitta en stor dos "Tillsammans". Vi gör saker ihop, bakar ihop, pysslar ihop, lagar mat, umgås. jobbar, slappar. Vi delar vår vardag med varandra och hittar på nya fester. Vi delar med oss av våra upplevelser via datorn, vi facebookar, bloggar och twittrar om våra liv, men vi är också mer sociala i det egna hemmet. Utbytet människor emellan är det som gör livet värt att leva. I inredningen mixas lantlivsaccessoarer med urbana influenser. Hantverk och ateljékänslor är superaktuellt. I färgväg blir det pastelliga 50-talsfärger tillsammans med några starka färger. Här finns småmönstrat, rutigt, randigt, blommigt och en bas av gråa nyanser. Kom och fira på Formexmässan i höst att vi går mot enklare, ljusare tider. Vi ska åka dit. Ska ni hänga med?

5 kommentarer:

Om oss sa...

Ja det låter ju hur kul som helst! Det måste vara super roligt att åka på såna mässor och få massor av inspiration, tips och idéer.

Förresten jag & P pratade just om att vi skulle köpa sånt där medel till vår pool och undrade var vi skulle köpa det...men nu vet vi!

Ha det bra!

/Sofia

Barbro sa...

Välkomna och botanisera bland produkterna. Aquablanc måste vara perfekt för er pool!

Lotta sa...

Ja, vi ska också åka dit!
Det blir jag och min arbetskamrat Carina. Tågbiljetter är redan bokade:)

Barbro sa...

Vad kul Lotta! Då syns vi Coloramakollegor där!

Tina sa...

Vi åker också dit på torsdagen tror jag. Vilka dagar ska ni vara där?
Kanske vi ses där!?