tisdag 15 juni 2010

Mingel hemma hos kunder!

I kväll var vi inbjudna till mingel hemma hos kunder hos vilka vi har färgsatt och även gjort allt måleriarbete. Kunderna är ett par i 70-årsåldern som har köpt en lägenhet, fyra rum och kök, med utsikt över Vänern. Våra kunder har bott i många år i Stockholm men nu flyttat till vår vackra stad. Kvinnan i hushållet är från Mariestad från början och nu önskade båda flytta till en mindre stad. I kväll var hantverkare och grannar inbjudna för mingel med vin, snittar och snacks och för att kunna se det färdiga resultatet. Kunderna är mycket nöjda med slutresultatet. Kaklet kommer från CC Höganäs.

Hela lägenheten fick nytt golv, vitlaserad ask, 14 mm trägolv från Forbo. När man lägger samma golv i hela lägenheten skapar det en känsla av helhet om ni förstår vad jag menar. Rummen hänger ihop.

Tapeten i köket kommer från Boråstapeters kollektion Etage.

Köket kommer från Järnia i Mariestad! Järnia är en Electrolux Home-butik.Även kyl, frys, diskmaskin, spis mm kommer från Järnia. Ring Lars på Järnia i Mariestad om ni vill ha hjälp med att välja kök. Lars hjälper även till med installationen av köket.
Sovrummet med en tapet från vår franska tapetleverantör Casadeco.

Mer sovrum!

Även garderoben kommer från Colorama Stockholmsvägen. Leverantör til oss är Scanmirror.
Gästrummet har fått en klassisk tapet från Duro som gästerna uppskattar. När man vaknar upp i gästrummet har man en utsikt över hela Vänern.

Vardagsrummet har en bastapet som är lite lätt randig (horisontellt) och en vägg är blommig, väggen vid matbordet, för att markera matplatsen. Båda tapeterna kommer från Coloramas egen tapetkollektion Modern Scandinavia second edition.

Tack för att vi fick möjlighet att se det färdiga resultatet. Vi hoppas att ni kommer att trivas i er nya lägenhet.

1 kommentar:

Tina sa...

Vad fint!Kul att ni fick komma på mingel.