tisdag 3 april 2012

Eco Revival

Hej alla läsare. Vi ber verkligen om ursäkt för dåligt med blogginlägg under dagen. Det har varit fullt upp precis hela tiden. Jag (Barbro), Frida och Emma (dottern) har arbetat tillsammans och det har inte varit några långa raster för den stackars personalen. Jag får försöka kompensera dem en annan dag. Lisa som är iväg på skidsemester undrar nog vad vi håller på med när hon inte får några rapporter via bloggen men nu kommer dagens första i alla fall.

På bilden ser ni några mönster ur den nya tapetkollektionen Eco Revival. En bra kollektion tycker vi som vi antagligen delvis kommer att lägga på lager. Vi gillar den!

Nästa vecka kommer Hanna Wendelbo-Hansson till vår butik, kl 19. Hon kommer att berätta om sitt arbete som designer av tapetmönster men även prata trender. Missa inte det. Biljetter finns att köpa i butiken för 75 kr/st. Jag pratade med Hanna idag och hon ser verkligen fram emot kvällen. Ryktesvägen har jag hört att hon är en bra föredragshållare; underhållande, lärorikt och intressant. Vi avslutar kvällen med mingel med mat och dryck och Hanna är kvar hela kvällen och svarar på frågor.

Inga kommentarer: