onsdag 22 augusti 2012

Lite av varje

Bild från en IKEA-miljö. Tapeten kommer från Sandbergs.

Vi har upptäckt att en del ord blir markerade i våra inlägg och om man ställer sig på ordet dyker det upp reklam. Vi har inte medverkat till att reklam ska förekomma på vår blogg och vi gör allt vi kan för at den ska tas bort. Har upptäckt att det förekommer på en del andra bloggar. Är det någon som känner till om man kan spärra det?

I morgon kommer jag att vara i Mullsjö på möte. Lisa, Caroline och Frida arbetar i butiken. Torsdagar är Lisas färgsättningsdagar så hon kommer i huvudsak sitta och jobba med sina projekt men Frida och Caroline finns i butiken. Vi laddar butiken för fullt med nyheter. I dag kom Mr Perswalls nya kollektion med fototapeter, snart kommer nya kollektioner från både Midbec och Intrade och nyligen kom Sandbergs senaste kollektion Gustav. Det finns en hel del att bläddra i.

I höst är det en hel del utbildningar och resor på gång. Frida och Caroline ska gå Coloramas utbildning CIR - Coloramas inredningsrådgivare, jag och Thomas åker till Portugal på konferens med kollegor från hela Sverige och Lisa åker till London tillsammans med alla CID:are (Coloramas inredningsdesigner) inom Colorama i Sverige.

Dessutom kommer det att ordnas en hel del event, både i Coloramahuset och i butiken. Vi kommer snart med datum, vi lovar!

/Barbro Colorama

Inga kommentarer: