söndag 12 augusti 2012

Söndag

En fantastisk söndag i Mariestad. Sol hela dagen! Jag (Barbro) började dagen med en cykeltur och sen har resten av dagen tillbringats på altanen - solat och läst en bra bok. Kan man ha det så mycket bättre? Sverige har precis förlorat OS-finalen i handboll men de gjorde ändå en superbra match. Dags att laga middag. I dag blir det ett recept från gårdagens Aftonbladet, Pasta al forno con taccole, piselli prosciutto e ricotta dvs pasta i ugn med ärtor, skinka och ricottaost. Ett recept skapat av Paolo Roberto.

I morgon är det dags att öppna butiken igen. Då träffar ni det ordinarie gänget, Barbro, Lisa, Caroline och Frida,  i alla fall i morgon. Resten av veckan kommer jag att vara ledig då jag bl a åker till Göteborg med dottern. Vi kommer att bo på det nya Posthotellet. Rapporter därifrån kommer.

Tisdag till torsdag hoppar Hilda Geber in och arbetar i stället för mig. Hilda har ju arbetat hos oss tidigare men studerar nu i Stockholm. Kul att hon vill hjälpa oss lite. Dessutom kommer Hanna Carlsson finnas på plats några dagar för att fixa lite kontorsjobb.

Nu är det dags för oss att boka in datum för kommande event.  I slutet av veckan kommer en del datum att publiceras här på bloggen. 

Inga kommentarer: