tisdag 12 februari 2013

Golvläggning och blandare

Har ni tänkt på hur fort tiden går? Det är redan tisdag kväll och den här dagen har, som alla andra dagar, rusat förbi i en hiskelig fart. Det gäller verkligen att stanna upp ibland och försöka att njuta av nuet. Det kan låta lite patetiskt men uttrycket Carpe Diem är viktigt. Det är ju här och nu vi lever och inte hela tiden i morgon eller när det ska bli semester, eller när våren kommer osv. Vi pratar en hel del om det vi i personalen  på Colorama Stockholmsvägen och vi försöker säga till varandra när vi stressar och jagar runt att det är läge och varva ned och ta en sak i taget. Vi är större delen av vår vakna tid på jobbet så det gäller att ha lite kul och försöka fånga dagen som sagt var (även om det är svårt ibland). 

I dag har vi beställt alla blandare och duschar till Coloramahuset. Vi kommer genomgående i huset ha blandare från FM Mattsson/Mora, På bilden ser ni köksblandaren som vi valt tillsammans med vår säljare Jonas Elisson. Vi hoppas att ni kan komma på visningen när vi visar allt från Mora Armaturer och det kommer att vara med representanter från företaget.

På tal om blandare så har vi i dag haft besök av Dornbracht, ett tyskt företag som säljer blandare och badrumsmöbler. Bl a har de en blandare som heter Tara som har funnits i nästan 20 år och är arkitekternas favorit. Många av deras blandare kan ni se på Kökets Hus i Kvänum. Vi fick en bra genomgång av deras säljare och ev kommer vi att visa några blandare från dem i butiken.

Tillbaka till Coloramahuset - där händer det en hel del nu! Vi har börjat att lägga golvet, ek plank obehandlat från Berg & Berg. Därefter ska vi behandla golvet med Osmo dekorvax (en specialkulör som vi blandar själva) och därefter Osmo hårdvaxolja. Dessutom har golvet fogats i tvättstugan under dagen så nu är det dags att installera bänkar och maskiner där. Snart, snart är det dags för nästa visning!

Inga kommentarer: