lördag 9 februari 2013

En lördag hos Colorama Stockholmsvägen

Jag har arbetat idag tillsammans med Caroline och Frida. Det har snöat nästan hela dagen, det blåser och är kallt, så vi trodde inte att det skulle komma så många kunder men det gjorde det. Vi märker ett stort intresse för tapeter med tegelmönster eller brädmönster. Ni hittar dessa tapeter bl a i Midbecs kollektioner Elements och Factory. 
En lite annorlunda Sandbergstapet.
Många frågar efter tapeter med 50- och 60-talsmönster. Vi rekommenderar er att titta i kollektionerna Miss Print 1 och 2 från Midbec, Eco Revival, Eco Retro och Scandinavien designers. De tapeterna ni ser på bilden hittar ni i Miss Print.


Några kunder upptäckte idag att vi har lite tyger. Det är inget stort sortiment men vi har tagit hem några mönster av Hanna Werning som passar till de tapeterna hon har designat.

En barnfamilj som besökte oss idag visste inte om de skulle måla eller tapetsera en vägg i köket, den väggen som är mest utsatt för stolar, barnhänder mm. Jag rekommenderade att de skulle måla just den väggen med Lady vägg Easy Clean från Jotun, en mycket tålig men ändå matt väggfärg. Den färgen tål det mesta. De hade ingen aning om att den fanns och då förstod jag att vi är lite dåliga på att berätta om alla olika färger som finns för olika ändamål. Det får vi fixa till.

Inga kommentarer: