måndag 11 februari 2013

Kameran strular!

Hej!

Vi har inte gjort några inlägg idag och det beror på vår kära kamera. Jag tappade den för ett tag sen så därför har vi problem med objektivet. Dags att lämna in för lagning och i värsta fall behöver vi köpa ett nytt. Vi får se! Det här får bli ett textinlägg.

Dagen har varit fylld av arbete, roligt sådant i alla fall det mesta. Vi har en reklamation på ett handfat som vi hoppas att vi har löst i morgon. Reklamationer är allid viktigt att ta tag i med en gång så att kunden blir nöjd. Våra leverantörer är också angelägna om att bemöta reklamationer på bästa sätt så att kunden blir nöjd.

För övrigt har det varit en hel del kunder som beställt golv, tapeter och kakel. Vi har jagat på vår leverantör av trägolv, trestav ek, 13 mm, då behovet är större än vårt lager.

Midbec, tapetleverantör, har besökt oss idag och presenterat nyheter. Tyvärr hade vi inte möjlighet att fota nyheterna men bilder kommer inom kort.

Vi vill passa på att ge en eloge till vår kollega på huvudkontoret, Lars, som hjälper oss på bästa sätt när det gäller golv och kakel. Tack Lars!

Inga kommentarer: