måndag 5 augusti 2013

Stålmosaik på väggen

Vi testar de nya lamporna och tittar på kaklet från CC Höganäs, stålmosaik. I morgon kommer det att fotas hela dagen i huset, Coloramahuset. Projektet har varit roligt, tufft, motigt, lärorikt, ja allt men idag när jag städade i huset känner jag att det blir riktigt bra och det har gett oss i hela företaget både massor av kunskap och gemenskap. En gemenskap inom företaget men även med andra hantverkare.

2 kommentarer:

asamaria sa...

Kanske känns konstigt nu då när det stora projektet i stort sett är klart. Nu får ni "vila" lite och njuta av det vackra ni tillsammans har åstadkommit!

COLORAMA MARIESTAD sa...

Hej
Än så länge är det ganska mycket kvar men inte så stora grejor. Källaren är inte klar, en del el kvar, källartrappan monteras idag, krokar, toapappershållare mm ska väljas och sättas upp, en del luckor saknas i köket, kyl och frys ska på plats mm. Det känns inte så konstigt än men däremot känns det väldigt härligt. I går var vi i sex timmar i huset tillsammans med journalist och fotograf och vi var alla överens om att det är ett skönt hus att umgås i, trots att det inte är möblerat. /Barbro