torsdag 3 oktober 2013

Coloramahusbloggen/Coloramahuset

Till er alla och framför allt till er som följer Coloramahusbloggen - jag har just nu problem med att göra inlägg på husbloggen så jag hoppas ni har överseende med det tills dess att allt är fixat. Coloramahusinlägg kommer ses här under tiden.

Just nu målar Thomas det som är trä på huset i kulören äggvit, dvs nästan kritvit. Även fasaden, dvs mexistenen, ska målas i samma kulör. Takpannorna (som är i plåt) har målats svarta. De var bruna vilket inte kändes helt ok. Thomas har sprutmålat taket med Aquabarr från Hagmans. Märkligt namn på en mycket bra färg!

I dag har jag (Barbro) och Lisa varit i huset hela dagen. Några bilder kommer om en stund. Centraldammsugaren är invigd, vi har besökt Canvac som har levererat dammsugaren för att byta till en längre sladd, vi har varit på Mio och hämtat ett överkast som vi beställt och vi har även kört möbler från vårt eget hem till huset. För att kunna fixa allt detta hyrde vi bil hos Statoil. Hantverkarna har ju våra bilar hela dagarna så vi hyrde oss en egen för en dag. Det var riktigt lyxigt. Vi hyrde en mindre lastbil som vi kunde köra säng, skrivbord mm i. Min bror Håkan har hjälpt oss med att installera Elfahyllor och konsoller i en av garderoberna. Det blir så bra! Mattor är beställda från Golvabia och lampor till matbordet är lånade av Mio. Ska vi ha dem eller inte? Det är kanonbra när man kan låna och testa innan man köper. Nu är det dags för mat. Snart kommer bilder från dagen.

/Barbro

Inga kommentarer: