söndag 20 oktober 2013

En weekend i älskade Stockholm

Ni som har följt vår blogg vet säkert att jag verkligen gillar vår huvudstad. Den här helgen har jag besökt en kompis, Ingela, tillsammans med dottern Emma och hennes kompis Nathalie. Vi tog tåget i fredags från den numera berömda orten Töreboda och landade sen i lägenheten på Gärdet framåt kvällen. Efter att vi packat upp och fått ett glas vin tog vi tunnelbanan och landade på Sturehof där vi åt middag. En mysig kväll. Här ser ni den fina lampan över matbordet hemma hos Ingela. Det är svårt att låta bli att fota lite inredningsdetaljer! Visst är den fin!
En glad Ingela väntar på tunnelbanan. Ingela är en kompis sen början av 80-talet.
"Nattis" och Emma har gjort sig iordning inför kvällen. Det är kul att resa och umgås med den yngre generationen. Det kan vara nyttigt för oss 50+ att få lite input från den yngre generationen. Tack för en trevlig helg!
 
I morgon öppnar vi butiken igen, klockan nio som vanligt.Thomas har varit kvar i Mariestad över helgen och fixat i Coloramahuset. Missa inte visningen den 13 november kl 16 - 19. Anmälan till butiken 0501 - 700 20!

2 kommentarer:

Ingela sa...

Tack för en superhelg fiiiina vänner;))

COLORAMA MARIESTAD sa...

Tack själv Ingela och tack för att du delar med dig av ditt Stockholm till oss och ett varmt tack till Bosse för att vi fick låna lägenheten! Kram Barbro