onsdag 2 oktober 2013

I morgon - heldag i Coloramahuset


I morgon ska vi, Barbro och Lisa, arbeta i Coloramahuset hela dagen. Även min kära broder Håkan ska hjälpa till. Vi ska städa, fixa, hämta grejor, inreda, ja göra allt vi kan för att förbereda inför fotografering på torsdag i nästa vecka. Då får vi besök av Coloramas magasin Mitt hem igen. De vill gärna fotografera det färdiga hemmet så vi hoppas att vi kan få till det. Allt hinner tyvärr inte bli klart. Möblerna till vardagsrummet kommer nästa vecka men vi vet inte vilken dag än och sen är det en hel del annat som mattor, lampor mm som ska fixas. Vi får se vad vi hinner! Den här delen av vårt stora projekt är den roligaste, i alla fall för mig och Lisa.

Idag har vi haft Elektronikhuset hos oss hela dagen. De hjälper oss att få ordning på allt vad gäller modem, sladdar mm. Det började med att vi ringde Linus på Elektronikhuset för att vi behövde hjälp med internet till vår Jotunbrytmaskin.När han såg våra sladdar och grejor som sprider sig över hela kontoret föreslog han lite fint att de skulle kunna hjälpa oss att få lite ordning. Vi tackade ja med en gång. Kabeldragning har pågått hela dagen och på måndag kommer allt bli klart. Fantastiskt skönt. Av bara farten röjde vi bort en hel del annat onödigt på kontoret.

Tapetkampanjen och golvkampanjen har rullat igång. Caroline och Hanna har fixat och grejat med alla golvprover. Ni kan t ex se ett trägolv, slottsplank utlagt i butiken. Ett annorlunda golv helt klart!

I morgon hälsar Caroline och Edith er välkomna till butiken och vi öppnar som vanligt kl nio.

Inga kommentarer: