måndag 14 oktober 2013

Road show i Jönköping

Idag var det dags för oss (Barbro och Thomas) att träffa kollegor och Coloramas huvudkontor på den årliga "vägtrippen"! En gång om året åker huvudkontoret runt i landet och träffar alla delägare. Vi valde att åka till Jönköping där vi träffade kollegor från flera orter i landet. Vi har haft en bra dag där vi diskuterat kedjans framtid. Det är alltid nyttigt och givande att träffas. Konferensen innehöll mycket matnyttigt, det traditionella vattnet icke att förglömma. På Stora hotellet i Jönköping serverades det i den här fina flaskan. Den hade gärna fått följa med mig hem men så gör man ju inte!?!!
Grupparbete - en given punkt!
Kaffet är också viktigt på ett möte. Här ser ni Gustaf från Colorama Tibro, Lotta från Hjo och Thomas från Mariestad. Tack till alla för en bra dag.
 
I morgon är vi i butiken igen. Lisa och Caroline har fått lite sovmorgon eftersom de strävat på ensamma i flera dagar vilket innebär alltför korta luncher och mycket hårt arbete. Jag har beordrat dem att inte komma före tio, vi får se hur det går.
 
Tapetkampanjen är slut för den här gången men vår golvkampanj fortsätter t o m mitten av november. Den här veckan ska även inredningen till vår nya golvavdelning komma. Det kommer bli ett lyft i butiken. Nästa vecka kommer även en annan kul grej - vi ska ta hem en "modul" med filtar, kuddar och gardiner för att testa om det är något för våra kunder. Fina produkter i bra kvalité inför höstmyset hemma.

Inga kommentarer: