lördag 2 november 2013

En fixardag!

Hej på er!
 
Alla helgonadagen , butiken är stängd och jag hunnit med en hel del. På förmiddagen hämtade jag mor och vi åkte till kyrkogården och hälsade på pappa. Vi la på en krans och tände ett ljus vid hans grav. Därefter handlade vi mat och sen blev det en tur till Töreboda där vi hämtade ett vardagsrumsbord till Coloramahuset. Utflykten med mamma avslutades med en lunch på Luna i Mariestad. Dottern Emma kom också och åt lunch. Mätta och nöjda åkte jag och Emma hem och fortsatte med rensningen av vinden. Vi fyllde en hel målarbuss med massor av skräp. VARFÖR sparar man saker som inte ens är hela och ingen annan kommer någonsin att använda det? Inte vet jag men nu kastar vi det mesta. Det som är helt hamnar hos Jula BK som har en container på "soptippen" där man kan ställa saker som de sedan kan sälja på sin stora loppis i maj varje år.
 
Nu är det dags för dusch och sen middag på Sill &  Dynamit tillsammans med goda vänner.
 
På bilden ser ni Coloramahusets nya soffa från A-möbler i Skövde och Carolina Gynnings kuddar. Bordet får ni se en annan dag!
 
/Barbro

2 kommentarer:

Anonym sa...

Julas loppis är inte i maj utan alltid söndagen efter midsommar.
Mia

COLORAMA MARIESTAD sa...

Tack Mia! Jag trodde det var i maj jag gjorde mitt första besök på den här fantastiska loppisen. Nu vet jag när det är! Ska gå ut med en rättelse!