torsdag 14 november 2013

Sen kväll idag igen!

Jag har precis kommit hem efter ett möte med några kollegor inom Mariestad handel. En trevlig kväll som innehöll arbete, räkmacka och massa skratt. Klockan börjar närma sig midnatt och man borde vara i säng för länge sen. På bilden ser ni den goda middagen vi avslutade kvällen med efter gårdagens visning av Coloramahuset. Jag, Lisa, Caroline och Edith knallade iväg till Kingfisher och åt en god indisk middag. Skön avslutning på en fantastisk dag och kväll.
 
I dag har vi haft butiken öppen som vanligt. Lisa har arbetat med färgsättningar, just nu ett gym i Mariestad. Jag har haft ett stort fokus på kontoret, Caroline och Edith har skött det mesta i butiken, beställt varor, tagit emot varor, skyltat, fixat prisskyltar osv mm. Det är alltid fullt upp!
 
I morgon öppnar vi som vanligt klockan nio. Jag (Barbro), Caroline och Edith arbetar och finns där för alla våra trevliga kunder. Det är fredag i morgon och många planerar att göra om hemma under helgen. Hos oss hittar ni det mesta ni kan behöva när ni renoverar hemma. Varmt välkomna till oss!
 
/Barbro

Inga kommentarer: