torsdag 15 oktober 2009

Jon och Jonnys tapetkollektion

I dag fick jag ett trist meddelande. Jon och Jonnys egen kollektion med digitaltapeter är tyvärr försenad. Den skulle varit klar i dag men det dröjer en månad till. Tråkigt men vi håller tummarna att det går snabbare. Vill ni ha ett förhandskik hur det kommer att se ut kan ni gå in till närmaste Coloramabutik och hämta ett ex av vårt egna magasin Mitt hem. Där finns ett reportage om herrarna.

Efter gårdagen var vi lite sega i morse men det var full fart från början så segheten fick vi släppa. Lisa och jag har haft ett inbokat kundbesök idag där kunden ville ha hjälp med färgsättning av ett hem som brunnit och därför delvis måste byggas upp invändigt igen. Lite klurigt att färgsätta med bara ritningen som hjälp men vi tror att vi kom fram till något som kunden kan bli riktigt nöjd med.

Vad har hänt mer i butiken idag? I första hand har vi tagit hand om våra kunder. Dessutom var Jotun på besök och berättade om en ny väggfärg som kommer att vara perfekt för allergiker, astmatiker, gravida mm. Den kommer troligen redan nästa vecka till vår butik.

Nu är det dags att varva ned för idag! God natt

Inga kommentarer: