tisdag 26 januari 2010

Tisdagen än så länge!

Hej alla läsare. Under den här veckan blir det inte så mycket inlägg om tapeter, färg och trender p g a att jag och Thomas är på konferens med Colorama på Kanarieöarna. I stället blir det rapporter härifrån. I dag har vi konfererat mellan 8.30 och 13.30. På morgonen berättade jag om våra olika event vi ordnat på Colorama Stockholmsvägen. Jag gjorde det med hjälp av Jessica från Inspired minds. Hon intervjuade mig vilket var betydligt enklare än att hålla föredrag helt själv. Inspired Minds fixar mycket kul under veckan. Bl a fick vi måla med akvarellfärger i olika grupper. Detta ska sen sättas ihop till en helhet på fredag. Ska bli spännande att se slutresultatet.
Efter lunchen lånade jag, Thomas och Edith cyklar och trampade iväg till havet. Tyvärr var inte vädret det bästa idag men vi har sett havet i alla fall. Det är inte helt lätt att cykla här. Mycket tutande på oss blev det.

Vi tog en liten paus med vin för en del och...

glass i stora lass för andra.

När vi var tillbaka på hotellet var det dags för gympa. Här är det ingen lugn och ro! Nu är det dusch och sen middag på en restaurang i bergen. Mer rapporter kommer. Lisa vill ha mer bilder. Jag hoppas hon är nöjd en stund i alla fall.

2 kommentarer:

Alex sa...

Farsan lär va populär där nere, bara glider runt i sina Dolce & Gabbana kallingar.

Barbro Colorama sa...

Jag vet inte om någon har sett dem än!