söndag 20 november 2011

Kvällsvandring i Mariestad!

( Jag (Barbro) tog en kvällspromenad här i Mariestad. Passerade blomsteraffären Cattleya och beundrade deras fina skyltningar.
Julbelysningen har kommit upp över gatorna i centrum.Jag gick förbi Statoilmacken där jag bor. Vilka öppettider de har! Där ligger vi andra affärer i lä. Vad tycker ni bloggläsare om våra öppettider?Ser ni IKEAs maskroslampa i fönstret högst upp till höger? Det känns som den är aningen för stor för rummet. Det kan lätt bli så att man ser en sak i butiken och när man sen kommer hem med den har den helt fel proportioner för rummet. Det kan bli samma sak med färg och tapeter. Därför tycker vi det är så bra när våra kunder lånar hem tapetprover och köper provburkar med färg för att verkligen se hur tapeten/kulören fungerar hemma hos just dem.1 kommentar:

Anonym sa...

Om öppetider. Så är det snålt om tid när man själv jobbar till 17:00 eller senare. Men helst skulle de nog vara söndagsöppet eller hela lördagen. Jag förstår er som måste jobba. Men jobbar man 07-17 varje dag så är det svårt att hinna kvällar o en liten lördag fm. Susanne