onsdag 30 november 2011

Utbildning och lite kvällsarbete!

Vi har lärt oss en hel del idag av vår säljare från Svedbergs. Svedbergs säljer badrumsmöbler, badkar, handdukstorkar, blandare mm, och vi har nyligen gjort om en av våra miljöer i badrumsavdelningen så nu kan ni se produkter från Svedbergs där. Vi delade in oss två och två i förmiddags och fick en bra genomgång av vår säljare under ca 1,5 timma. Vi har pratat om handfat i porslin, handfat i gjutmarmor, takduschar, duschväggar, duschkabiner mm mm. En bra och effektiv utbildning på kort tid. Vi älskar de här miniutbildningarna när leverantörerna kommer till oss och vi inte behöver åka iväg.Det är svårt att få till det när vi är max fyra som arbetar i butiken.

Under eftermiddagen kom vi igång ordentligt med planering av Coloramahusets inredning. Lisa ville helst inte gå hem för hon var så inspirerad och kreativ. Nu börjar det klarna för oss!

Ikväll kommer jag (Barbro) ägna ett par timmar åt texter som ska läggas in på vår hemsida. Madeleine Larsson som hjälper oss med den sitter hemma och väntar. Dags att börja producera!

Inga kommentarer: