måndag 28 november 2011

Middag och planering inför morgondagen!

Dagens arbete är avslutat. Karlssons lagar middag på sin "moderna" spis -köttfärssås och pasta. Vi är ganska retade av Lisa & Co att vi inte hängt med när det gäller spisar. Vi har fortfarande fyra plattor vilket inte riktigt ligger i tiden. Pastatips!

Fredrik Bäckman från MTEAB har besökt oss idag och berättat om hur vi kan lösa vår telefoni. Vi har bara ett telefonnummer till butiken 0501-70020 vilket gör att det ofta är upptaget när kunder ringer. Irriterande. Tanken är att vi istället ska ha fyra svarsställen så även om en pratar i telefonen kan fortfarande tre samtal tas emot. Vi ska titta igenom offerten lite men troligen kör vi på med deras lösning.

I morgon kommer Madeleine Larsson som hjälper oss med blogg och hemsida.Hemsidan har legat i träda ett tag men nu ska det bli ändring på det.

Vi öppnar som vanligt kl 9 i morgon. Jag,Lisa och Frida finns på plats. Om ni vill ha en direktrapport från London - titta in så kan Frida berätta.Hon landade på Landvetter i går kväll efter fyra dagar i den stora staden. Vår färgleverantör Jotun var värd för resan.

Inga kommentarer: