måndag 24 december 2012

God morgon!

God morgon! Det är julafton och snön faller utanför vårt fönster. Mysigt för oss som ska fira hemma men ta det lugnt alla som ska ut på vägarna. De varnar hela tiden på Nyhetsmorgon. Innan vi kör igång med julfrukost och förberedelser inför dagens jullunch vill vi visa er några bilder från vårt stora projekt Coloramahuset vilket kommer bli helt klart under 2013. Det har tagit längre tid än beräknat men det blir inte alltid som man tänkt sig. Bilden ovan visar det lilla badrummet på andra våningen. All rördragning är klar. Här ska kommoden placeras.
Tvättstugan. Den här väggen kommer att kaklas med... (det får ni se). Vid den här väggen kommer vi bygga upp tvättstugan med bänkar, skåp, tvättmaskin, torkskåp - allt i samarbete med Nimoverken.
Det stora badrummet på andra våningen. Allt är klart för värmegolv, flytspackling, tätskikt och kakel, klinker. Här har vi valt kakel och klinker från CC Höganäs. Vad har vi valt? Det får ni se när ni kommer på en av våra visningar. Visningsdatum publiceras här på bloggen, på Facebook och i Mariestadstidningen.
En fin fönsternisch i det lilla badrummet. Nu börjar hela projektet att kännas verkligt!

Inga kommentarer: