torsdag 27 december 2012

Torsdag i vår butik!


Torsdagen den 27 december 2012 börjar gå mot sitt slut. Klockan är redan 20.30 och det känns som vi nyss vaknade. Det har varit en mysig dag i butiken. Lisa, Caroline och jag (Barbro) har arbetat. Lisa är tillbaka efter en veckas ledighet. Många har passat på att fixa långledigt den här julen/nyår så det har varit en hel del familjer i butiken som har tittat på tapeter och golv. En familj skulle titta på tapeter till dotterns rum. Hon är åtta år och gillar randigt så det blir nog en randig tapet med liggande ränder. De lånade med sig en del kataloger hem. Det blir en trivsam stämning i butiken när kunderna är lediga från sina jobb och har mer tid att titta i lugn och ro.

Vi förbereder oss för inventering. Dags för bokslut om några dagar. Snart lägger vi ännu ett år bakom oss - 2012!

I går regnade det i Mariestad och i morse var det några minusgrader vilket betyder - ISHALKA! Vi hoppas att ingen ramlade och bröt sig i det här vädret.

Det är dags att förbereda nästa firande - nyårsafton! Vad ska ni göra? Vi, familjen Karlsson, ska fira nyår här hemma tillsammans med ett antal vänner. Sen några år tillbaka träffas vi här och lagar mat tillsammans. Meny och inköp står vi (Barbro och Thomas) för och gästerna får glatt laga maten. Trevligt och mysigt sätt att umgås på!

Inga kommentarer: