lördag 9 februari 2013

Vinn en målare för en dag!

Bilden har vi lånat från google.

Vinn EN MÅLARE FÖR EN DAG! Nu har ni chansen att vinna en målare för en dag. Skicka några rader till vår mail och berätta om projektet ni behöver hjälp med och bifoga några bilder. Ert bidrag ska vara inskickat senast den 28 februari 2013. Ni ska vara med på att vi publicerar före och efterbilder här på vår blogg. Passa på att vinna proffshjälp!

7 kommentarer:

holmgreu sa...

Hej Colorama

Jag och min sambo har ett spännande projekt som vi startat men som vi inte får tummen ur att genomföra. Vi har nog tagit oss vatten över huvudet för det är ett svårt mönster som ska målas på en inomhusvägg. Vi bor i Göteborg och jag undrar om jag kan vara med och tävla med det här projektet och då vi bor i Göteborg?

Mvh Ulrika

Barbro Colorama sa...

Hej Vad kul att ni läser vår blogg! jag kollar upp det med vårt måleri och återkommer inom kort. Skicka in några bilder på projektet så länge! Vår adress är info.mariestad@colorama.se

Barbro

Jenny Sjöberg sa...

Är det bara måleriarbeten inomhus det gäller...? Har en lite halvt om halvt förfallen lekstuga nämligen. :)

Anonym sa...

Hejsan!
Jag skulle vilja nominera 2 väldigt kära vänner till att få en målare för en dag!En hårt arbetande småbarnsfamilj som jag tycker behöver lite guldkant i tillvaron!Hoppas på tur!
mvh Sari Wallin

Anonym sa...

Hej. Vi har ett vardagsrum som verkligen behöver fräschas upp! Vår hund Tilda har bl.a. viftat med sin svans på mitt rödvinsglas så fläckar uppstod på väggen! Idag är rummet vitt. Hoppas på tur! Mvh Britt Hellqvist

pysseliten sa...

Jag på bloggen pysseliten.blogg.se
skulle så gärna vilja ge min man ledigt och vinna detta underbara pris att få proffs av målare att måla om vårt sovrum, som idag är vitt har massor av bilder på det på bloggen under sovrum .Då jag är så trött på fonden skulle jag så gärna vilja ha lite nytt :)Och vet ju hur duktig eran Colorma tjej i Tibor är :) Då jag bloggat en hel del med henne .

emelie sa...

Hej!
Jag och min dotter skulle behöva hjälp ute i stallet, så det blir fint till våra hästar.
jukebox@live.se