måndag 8 juli 2013

Ännu en sommardag i Mariestad!

En måndag hos oss på Colorama Stockholmsvägen innehåller en hel del. Redan när vi öppnade kl nio började kunderna att komma och sen var det kunder i en strid ström fram till lunch. Därefter lite lugnt för att sen öka igen. Det är kul att jobba när det är sommar!

Vår dotter Emma sommarjobbar i butiken och hon sa att sockelfärg var dagens stora produkt. Var och varannan som handlade av henne ville köpa sockelfärg så nu vet hon allt om det.

Det är verkligen många som fixar och donar hemma. En del målar om hela huset, en del fixar sockeln, målar utemöblerna eller kanske laserar terrassen. Det är roligt att sälja produkter som bidrar till en bra miljö hemma.

På eftermiddagen sprang jag över till second handbutiken som ligger på andra sidan gatan och drivs av kyrkan. Där hittade jag en perfekt telefonbänk från 1950-talet som vi kan ha i skylten tillsammans med en tapet från kollektionen Scandinavien Designers. Om ni går förbi butiken ikväll ser ni den. I morgon ska vi byta golvet till ett matchande marmoleumgolv. Nu dags att fixa middag. Fler inlägg kommer ikväll!

Inga kommentarer: